Beweeg mee op 8 oktober

Beweeg mee met De Rose-Linde op zondag 8 oktober 2023!

Heb jij zin om op zondag 8 oktober 2023 mee te wandelen of mee te fietsen voor De Rose-Linde? Iedereen kan mee doen: jong en oud, getraind of ongetraind, bedrijven, organisaties, wandelend, of op de fiets, de e-Bike of racefiets. Samen lopen we 6 of 12 km of trappen we 15, 30, 60, 90 óf 120 kilometer voor De Rose-Linde. Doe je met ons mee?

 

Aandacht voor leven met en na kanker, voor het werk van De Rose-Linde

Kanker heeft grote invloed op het dagelijks leven. Op emotioneel vlak, met betrekking tot werk, studie of sociale contacten. Het is van belang dat (ex)patiënten, naasten en nabestaanden over hun problemen kunnen praten en adequate hulp krijgen als ze dat wensen. De Rose-Linde biedt deze zorg, zodat deze groep mensen optimale kwaliteit van leven ervaart en kan blijven meedoen.

 

Samenwerking met de MontVenToppers!

Om dit belangrijke werk te ondersteunen wandelen en fietsen op zondag 8 oktober zoveel mogelijk mensen mee om aandacht te vragen voor leven met en na kanker. De Rose-Linde organiseert dit evenement dit jaar samen met de MontVentoppers, die zich regelmatig inzetten voor goede doelen. De Rose-Linde is heel blij met deze samenwerking!

 

Nationaal Fonds Tegen Kanker (NFTK)

Bovendien wordt deze actie financieel ondersteund door het Nationaal Fonds tegen Kanker (NFtK). Voor elke 2 euro die wordt opgehaald, heeft het NFTK toegezegd de opbrengst met 1 euro te vermeerderen met een maximum van € 5.000,-. Ook is het NFtK bereid om iedere deelnemer aan de fietstocht te sponsoren met € 0,50!

 

Hoe doe je mee?

Je kan meedoen door je aan te melden via de website:

Beweeg mee met De Rose-Linde (tegenkanker.nl)

Deelname is € 12,50 p.p., inclusief 1 consumptie. Kinderen tot 18 jaar mogen gratis meedoen. Zowel individuele personen als teams (bedrijven/teams/organisaties) kunnen zich inschrijven en laten sponsoren. Je kan je vervolgens aanmelden bij een specifiek team. De wijze waarop individuele personen en groepen kunnen inschrijven om deel te nemen aan de fietstocht wordt beschreven op de bovengenoemde website.

 

Natuurlijk willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor dit goede doel. Om dat voor elkaar te krijgen kunnen deelnemers zich laten sponsoren door familie, vrienden en kennissen. Hoe je dat kunt doen, wordt ook op de website uitgelegd. Je kan via de website je deelname ook kenbaar maken op je social media account(s).

 

Ook los doneren is mogelijk

Tenslotte is er ook de mogelijkheid voor zowel individuele personen als bedrijven om te doneren, zonder mee te doen met de sponsoractie zelf. Als een bedrijf/organisatie dat wenst, kan zij voor die donatie (afhankelijk van de hoogte van de bijdrage) startbewijzen krijgen om aan de fietstocht deel te nemen. Er is zelfs de mogelijkheid om een route naar je bedrijf/organisatie te laten vernoemen. Als je als bedrijf interesse hebt, stuur dan een e-mail naar info@deroselinde.nl. Wellicht leuk als teambuildingsdag voor jouw organisatie! Ook deze donaties worden door het NFTK meegeteld.

 

Het programma op 8 oktober 2023

Er zijn vier fietsroutes waaruit men kan kiezen: 15, 30, 60, 90 en 120 km en twee wandelroutes van 6 en 12 km. Deze routes worden van te voren uitgestippeld en bekendgemaakt via bovengenoemde website en de websites van De Rose-Linde www.deroselinde.nl en de MontVenToppers www.montventoppers.nl. Uiteraard krijgt iedereen ook een uitgeprinte route mee bij de start. De langste tocht is voor de geoefende fietser en zeer interessant voor fietsclubs.

 

De startlocatie is Huis ten Halve, Kruisstraat 60 te Roosendaal en het rustpunt is Café | Zalen Donkenhof, Roosendaalsestraat 61, te Wouw. Er wordt gezorgd voor een gezonde versnapering voor onderweg. Na afloop is er een gezellige afsluiting bij Huis ten Halve.  

 

Fietsprogramma:

Vanaf 08.00 uur           Start langste routes 120 en 90 km;

09.00 – 10.00 uur        Start route 60 km;

10.00 – 10.30 uur         Start route 30 km;

10.30 – 11.00 uur          Start route 15 km;

 

Wandelprogramma:

10.00 uur                       Start 12 km;

11.00 uur                        Start 6 km;

 

Circa 13.30 uur              Afsluiting fietstocht en bekendmaking opbrengst bij Huis ten Halve.

 

We kijken uit naar je deelname

Doe mee op 8 oktober en enthousiasmeer je vrienden/familie/bevriende organisaties en bedrijven om mee te doen! We kijken uit naar je deelname! Als je vragen hebt, kan je een e-mail sturen naar info@deroselinde.nl of contact opnemen met coördinator Karen Suijkerbuijk-Ader via 0641282046.            

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot De Rose-Linde.

Activiteiten

de Rose-Linde organiseert regelmatig activeiten. Lees er hier alles over.

Vrienden & donaties

Als zelfstandige organisatie zijn wij volledig aangewezen op giften, legaten en donaties.