Activiteiten gestart

In september is de Rose-Linde gestart met het aanbieden van activiteiten voor haar bezoekers. We hebben diverse creatieve activiteiten op de kalender staan, zoals mandala tekenen, workshops keramiek en handwerken. Daarnaast organiseren we iedere dinsdagmiddag een spelletjes- en/of kaartmiddag. Met de meer actieve bezoekers gaan we regelmatig naar buiten om te wandelen. Kijk op onze kalender voor de data en tijden. Uiteraard is deelname aan de activiteiten niet verplicht. U bent ook van harte welkom voor een kopje koffie en een gezellig praatje met onze vrijwilligers.

Workshop geven?
de Rose-Linde is altijd op zoek naar nieuwe activiteiten die wij onze bezoekers kunnen aanbieden. Heeft u een leuke creatieve workshop in de aanbieding voor ons? Neem dan contact op met de heer P. Buijs.

Vrijwilligers gezocht
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die bij ons de functie van gastvrouw of -heer op zich willen nemen. Kijk bij de vacatures voor meer informatie.

Facebook
de Rose-Linde heeft nu ook een Facebook-pagina. Hierop worden de meest actuele gebeurtenissen geplaatst en u kunt hier berichten achterlaten voor ons. Wij hopen dat het beroemde olievlekeffect van Facebook zijn werk gaat doen voor De Rose-Linde, zodat wij ook op deze manier meer naamsbekendheid krijgen in de regio.

Lezing
de Rose-Linde zal, zeker in de wintermaanden, regelmatig lezingen en informatieavonden op oncologisch gebied organiseren.  Zie voor meer informatie de activiteitenkalender op deze site.