Bewegen

De Rose-linde

Bewegen, goed voor je fysieke en mentale gezondheid

Bewegen is voor iedereen goed…en het hoeft echt niet altijd een opgave te zijn. Lichaamsbeweging werkt preventief, versterkt het immuunsysteem en helpt mee aan een gezond gewicht, wat de kans op herstel vergroot. Het is belangrijk om tijdens of na je ziekte te (blijven) bewegen, je conditie op peil te houden én te ontspannen. De Rose-Linde biedt de volgende laagdrempelige bewegingsactiviteiten op dit gebied:

Samen wandelen
Iedere vrijdagochtend, van 09.30 tot 10.30 uur en dinsdagmiddag, van 14.00 tot 15.00 uur. We verzamelen een kwartier voor aanvang bij De Rose-Linde en na afloop wordt er koffie/thee gedronken in de Rose-Linde. Voor de vrijdagochtenden hoef je je niet van te voren aan te melden. Voor de dinsdagmiddagen graag wel van te voren aanmelden.

Samen fietsen

In het voorjaar en zomer fietsen we samen een uurtje per week op normale tempo langs mooie routes, onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers. Data zullen later bekend worden gemaakt. We horen graag van je als je mee wilt doen. Geef je interesse aan ons door per e-mail, telefonisch, of via onze gastvrouwen of de coördinator.

Jeu des Boulen 

Iedere woensdag van 10.00 tot 11.00 uur wordt er bij wijkhuis De Wieken samen Jeu des Boules gespeeld. Doe gezellig mee! Je kan je van te voren aanmelden.

Openingstijden

Dag

Ochtend

Middag

Maandag

Gesloten

13.00 – 16.30 uur

Dinsdag

9.00 – 12.00 uur

13.00 – 16.30 uur

Woensdag

Gesloten

Gesloten

Donderdag

9.00 – 12.00 uur

13.00 – 16.30 uur

Vrijdag

9.00 – 12.00 uur

Gesloten

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot De Rose-Linde.

Activiteiten

de Rose-Linde organiseert regelmatig activeiten. Lees er hier alles over.

Vrienden & donaties

Als zelfstandige organisatie zijn wij volledig aangewezen op giften, legaten en donaties.

Activiteiten overzicht

(Nieuwe) activiteiten

de Rose-Linde zal in samenwerking met onder andere het Bravis ziekenhuis een aantal nieuwe activiteiten aanbieden en een aantal activiteiten van ‘voor de coronatijd’ hervatten

Lees verder »