Verdieping

De Rose-linde

Verdieping

De confrontatie met kanker kan leiden tot de behoefte aan herbezinning op het leven. Wat is voor jou nu écht belangrijk? Wat speelt er bewust en onbewust van binnen? Wat geeft jou innerlijke rust?

Bij de Rose-Linde vinden er gespreksgroepen plaats onder leiding van Angeliena Huis. In een kleine vertrouwelijke setting worden gevoelens, gedachten en emoties bespreekbaar gemaakt. We starten steeds zodra ongeveer 4 deelnemers zich hebben aangemeld. Angeliena zal je helpen om op een ontspannen en creatieve manier je gevoelens op te schrijven en zo ruimte te creëren voor rust en verwerking.
Deze activiteit bestaat uit een serie van meerdere bijeenkomsten, doorgaans op de donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur. Je schrijft je dan in voor de gehele reeks. Je kan je opgeven bij de coördinator Karen Suijkerbuijk-Ader via info@deroselinde.nl.

Openingstijden

Dag

Ochtend

Middag

Maandag

Gesloten

13.00 – 16.30 uur

Dinsdag

9.00 – 12.00 uur

13.00 – 16.30 uur

Woensdag

Gesloten

Gesloten

Donderdag

9.00 – 12.00 uur

13.00 – 16.30 uur

Vrijdag

9.00 – 12.00 uur

Gesloten

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot De Rose-Linde.

Activiteiten

de Rose-Linde organiseert regelmatig activeiten. Lees er hier alles over.

Vrienden & donaties

Als zelfstandige organisatie zijn wij volledig aangewezen op giften, legaten en donaties.

Activiteiten overzicht

(Nieuwe) activiteiten

de Rose-Linde zal in samenwerking met onder andere het Bravis ziekenhuis een aantal nieuwe activiteiten aanbieden en een aantal activiteiten van ‘voor de coronatijd’ hervatten

Lees verder »