Inloop en lotgenoten contact

De Rose-linde

Loop gerust binnen

Je kunt zonder afspraak bij de Rose-Linde binnenlopen. Je wordt ontvangen door een gastvrouw of –heer en kunt vervolgens aanschuiven aan de koffietafel om je verhaal te delen en/of in contact te komen met mensen die in een vergelijkbare situatie als jij verkeren. Heb je geen behoefte om te praten? Ook dat kan in de Rose-Linde.

Soms heb je behoefte aan een goed gesprek. Een luisterend oor. Iemand om je verhaal mee te delen, maar die ook vragen durft te stellen. Het is daarom ook mogelijk om met een gastvrouw of -heer apart te gaan zitten voor een een-op-een-gesprek. Door een goed gesprek proberen we je ook bewust te maken wat jouw behoefte is en waar wij je mee kunnen ondersteunen.

Wanneer je behoefte hebt aan (individueel) contact over een specifiek onderwerp, dan kunnen we onderzoeken of we je aan een gelijkgestemde kunnen voorstellen. We kunnen ook op zoek gaan naar een andere gast of misschien een vrijwilliger die zich herkent in jouw ziektebeeld of problematiek, of bijvoorbeeld iemand van jouw leeftijd of met dezelfde achtergrond en interesses.

Openingstijden

Dag

Ochtend

Middag

Maandag

Gesloten

13.00 – 16.30 uur

Dinsdag

9.00 – 12.00 uur

13.00 – 16.30 uur

Woensdag

Gesloten

Gesloten

Donderdag

9.00 – 12.00 uur

13.00 – 16.30 uur

Vrijdag

9.00 – 12.00 uur

Gesloten

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot De Rose-Linde.

Activiteiten

de Rose-Linde organiseert regelmatig activeiten. Lees er hier alles over.

Vrienden & donaties

Als zelfstandige organisatie zijn wij volledig aangewezen op giften, legaten en donaties.

Activiteiten overzicht

(Nieuwe) activiteiten

de Rose-Linde zal in samenwerking met onder andere het Bravis ziekenhuis een aantal nieuwe activiteiten aanbieden en een aantal activiteiten van ‘voor de coronatijd’ hervatten

Lees verder »