Fietsen voor De Rose-Linde op zondag 3 juli 2022!!

Heb jij zin om op 3 juli 2022 mee te fietsen voor het goede doel? Iedereen kan mee doen, jong en oud, getraind of ongetraind, op de fiets, de e-Bike of wielrenfiets. Samen trappen we 15, 30, 60 óf 120 kilometer voor het goede doel. Trap jij met ons mee?

Kanker heeft grote invloed op het dagelijks leven. Op emotioneel, maar ook op praktisch vlak, met betrekking tot werk, studie of sociale contacten. Het is van belang dat patiënten, naasten en nabestaanden over hun problemen kunnen praten en adequate hulp krijgen als ze dat wensen. De Rose-Linde biedt deze zorg, zodat deze groep mensen optimale kwaliteit van leven ervaart en kan blijven meedoen.

Samen fietsen op 3 juli

Om dit belangrijke werk te ondersteunen springen op zondag 3 juli zoveel mogelijk mensen op de fiets om aandacht te vragen voor leven met en na kanker. Rijwieltourclub De Molenrijders uit Wouw organiseert dit fietsevenement samen met en ten behoeve van De Rose-Linde. De Molenrijders vieren in mei hun 50 jarige jubileum en willen dit feest koppelen aan De Rose-Linde als goed doel door een fietsdag in onze regio te organiseren. De Rose-Linde is hier heel blij mee! Het Nationaal Fonds tegen Kanker is van mening dat De Rose-Linde een belangrijke toegevoegde waarde is voor Kankerpatiënten in onze regio en steunt daarom onze actie door iedere 2 euro aan opbrengsten te vermeerderen met 1 euro!

Hoe doe je mee?

Je kan meedoen door je (ook als team) aan te melden via de website https://tegenkanker.kentaa.com/team/team-de-rose-linde-tegen-kanker.

Deelname aan de fietstocht kost € 12,50 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis meefietsen. De wijze waarop individuele personen en groepen kunnen inschrijven om deel te nemen aan de fietstocht wordt beschreven op de bovengenoemde website. Natuurlijk willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor dit goede doel. Om dat voor elkaar te krijgen kunnen deelnemers zich laten sponsoren door familie, vrienden en kennissen. Hoe je dat kunt doen, wordt ook op de website uitgelegd. Je kan via de website je deelname ook kenbaar maken op je social media account(s).

Ook kunnen organisaties en bedrijven geld doneren. Hiervoor krijgt het betreffende bedrijf startbewijzen (afhankelijk van de hoogte van de bijdrage) voor medewerkers om deel te nemen aan de fietstocht. Onze organisatie neemt nadat de donatie is afgerond contact op met het betreffende bedrijf/organisatie met de vraag of men gebruik wil maken van de mogelijkheid om startbewijzen te krijgen om mee te doen aan de fietstocht.

Wij zorgen ervoor dat voor alle ingeschreven deelnemers bij de start op 3 juli zowel bij Donkenhof als bij De Rose Linde een polsbandje en een routebeschrijving klaarligt.

Het programma op 3 juli

Er zijn 4 fietsroutes waaruit men kan kiezen: 15, 30, 60 en 120 km. Deze vier routes worden van te voren uitgestippeld en bekendgemaakt via bovengenoemde website en de websites van De Molenrijders en De Rose-Linde. De langste tocht is voor de geoefende fietser en zeer interessant voor fietsclubs.

Startlocatie is Café | Zalen Donkenhof, Roosendaalsestraat 61, Wouw. Deelnemers uit bv. Roosendaal die liever in Roosendaal willen starten kunnen voor de routes van 15, 30 en 60 km ook starten bij de Rose-Linde De Rose Linde, Langdonk 5, Roosendaal (tegenover winkelcentrum Lindenburg). Er wordt gezorgd voor een gezonde versnapering voor onderweg. Na afloop is er een gezellige afsluiting bij Donkenhof te Wouw.

08.00 – 09.30 uur | Start langste route 120 km, uitsluitend bij Café | Zalen Donkenhof;
09.00 – 10.30 uur | Start route 60 km vanuit Donkenhof of De Rose Linde;
10.30 – 11.30 uur | Start route 30 km vanuit Donkenhof of De Rose-Linde;
11.00 – 12.00 uur | Start route 15 km vanuit Donkenhof of De Rose-Linde;
Circa 14.30 uur | Afsluiting fietstocht en bekendmaking opbrengst bij Café | Zalen Donkenhof in Wouw.

De Routes zijn als volgt: 

15 km, start bij De Rose-Linde: https://www.routefabriek.nl/routekaart/14084/3927

15 km, start bij Donkenhof te Wouw: https://www.routefabriek.nl/routekaart/14083/1914

30 km, start bij De Rose-Linde: https://www.routefabriek.nl/routekaart/14094/4059

30 km, start bij Donkenhof te Wouw: https://www.routefabriek.nl/routekaart/14093/2046

60 km, start bij De Rose-Linde: https://www.routefabriek.nl/routekaart/14096/8085

60 km, start bij Donkenhof te Wouw: https://www.routefabriek.nl/routekaart/14095/6072

120 km, start (alleen) bij Donkenhof te Wouw: https://www.routefabriek.nl/routekaart/14097/99 

Hoe mooi is het om samen voor het goede doel te trappen! Dus terwijl de fietsers gezond bezig zijn, helpen zij tegelijkertijd mensen die leven met en na kanker door zich bijvoorbeeld te laten sponsoren door familie of vrienden. We kijken uit naar je deelname! Als je nog vragen hebt, kan je contact opnemen met Karen Suijkerbuijk-Ader via info@deroselinde.nl of 0641282046.