Online sessie smaakverandering op 3 juni 2021

Reuk en smaakverandering(en) komen regelmatig voor bij mensen met kanker. Klachten die kunnen optreden zijn veranderingen in smaakbeleving, een mindere of versterkte smaak en zelfs een vieze smaak in de mond. Eten smaakt hierdoor anders dan je gewend bent en maaltijden kunnen een teleurstelling worden. Deze veranderingen in smaak kunnen door de ziekte zelf of door de behandelingen veroorzaakt worden.
Op donderdag 3 juni 2021 is er van 15.30 tot 17.00 uur een online bijeenkomst over smaakverandering en smaaksturing. Een gespecialiseerde diëtiste zal ingaan op smaakverandering. Maar in deze sessie willen we vooral samen met u kijken waar uw smaakvoorkeuren liggen en zullen we u tips geven hoe u bij uw voeding rekening kunt houden met deze voorkeuren. Ook deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met het Bravis ziekenhuis. Meld je aan voor 31 mei, er kunnen maximaal 12 personen deelnemen.